Декоративен разсадник

За нас

Цветомания ЕООД е сертифицирана със сертификати ISO

Фирмата разполага с градински център с голямо разнообразие от декоративни растения, цветя и аксесоари за градината, машинен парк комплектован със съвременна техника, която постоянно се допълва с продуктите на водещи фирми в бранша.

История на Цветомания

Фирма Цветомания ЕООД развива дейност от 1994г, а носи името „Цвеомания“ ЕООД от 2004г. Тя е специализирана в областта на ландщафтната архитектура с приоритет на дейност: проектиране и изграждане на обекти от зеленото строителство. Постоянно заетия персонал към момента е 32 души. Във фирмата работят четирима дипломирани ландшафтни архитекти, завършили Лесотехнически университет в гр.София, с голям опит в сферата на ландшафтният дизайн.

Наши клиенти,с които сме работили:
„Филто С“ ООД – изграждане на зелени площи на жилищен комплекс „Сите жарден“
Строително дружество „ТОРИН – Тончев“ – изграждане на зелените площи на жилищен комплекс „Мотописта“
„Кореком принцес“ АД – изграждане на зелените площи в пространството около магазин „Кореком Принцес“, ж.к. Младост 4
Изграждане на зелените площи на обект Sky City, кв.Симеоново
Изграждане на елените площи на жилищен комплекс към фирма „Аси Инвестманд“ ООД
„Златни пясъци“ АД – изграждане на зелените площи на хотелски комплекс
„Сиенит“ ООД – изграждане на детски площадки и околните пространства около магазини Джъмбо.
Office 1 superstore – изграждане на зелените площи около офиси • „Капитал Форт“ АД – интериорно и екстериорно озеленяване на бизнес сграда на бул.Цариградско шосе, гр.София • „Форт Нокс“ ООД – озеленяване на комплекс на южното черноморие.
„Монимекс“ ЕООД – изграждане на детски площадки.
„Реалити терм“ ЕООД – изграждане на детски площадки и зелените площи на училищен двор на „Втора английска гимназия“
„Рила проект“ ЕООД – Изграждане на пространствата около магазини Била и Пени маркет
„Артекс Инженеринг 2000“ ООД – изграждане на зелените площи на обекти в ж.к. Младост 2

Фирмата е изграждала и поддържала зелените площи на обекти в районите Подуене, Лозенец, Панчарево и Оборище. Фирмата е член на: • Камарата на строителите в България • Асоциацията на професионалните озеленители в България

Градински център

През 2006г. фирма Цветомания ЕООД отваря градински център в гр.София с настоящ адрес бул. Симеоновско шосе 97А, в който може да намерите всичко необходимо за оформяне на вашето зелено пространство и поддържането му. Ние се опитахме да съберем на едно място всичко, от което има нужда една градина.

Декоративен разсадник Цветомания разполага с богат асортимент от вечнозелени,листопадни, дървесни и храстовидни растителни видове,изобилие от многогодишни и едногодишни цветя, растения за алпинеуми и скални кътове, подправки, катерливи и увивни растения,луковици и семена за цветя и зеленчуци,различни видове райграс и тревни смески,нестандартни аранжировки, торопочвени и торфопочвени смески,мулч,декоративни камъни,съдове за цветя, градински инструменти, широкоспектърни препарати за растителна защита, торове за подхранване и всичко необходимо за поливането.

Нашата цел е постоянно да обогатяваме и разнообразяваме асортимента от цветни растения, защото цветята са необходим украсен елемент за всички видове зелени площи. Тяхното багрово богатство допринася значително за цялостното оформление на зелените площи.

Нашите консултанти се стараят да помогнат за правилния избор на вашите растения и да направим отделните Ви цветни фигури и групи, умело да се комбинират с характера на зелената среда и разположението на вашата дървесно–храстова растителност.

Заповядайте при нас! Ние от своя страна ще Ви предоставим изчерпателна консултация от нашите консултанти и ще се погрижим да останете доволни!

Сертификати и удостоверения